CÀMERA I ACCIÓ

CÀMERA I ACCIÓ

Us proposem una obra de teatre àgil i divertida pensada per a tots els públics. Una obra que combina l’actuació de dos actors amb l’acompanyament de música en directe.

Càmera i acció es la nova obra creada per Starmagic produccions, un treball únic i original.

 Càmera i acció repassa alguns dels moments cinematogràfics més icònics del setè art a traves de la música en un recull d’accions que visualment i sonorament fan referencia a una vintena de pel·lícules.L’espectacle explica, en clau d’humor, les desventures de dos lladres maldestres en el seu intent per aconseguir un preuat boti. Una sèrie d’imprevistos i contratemps, complicaran el seu objectiu.

Vídeo promocional de l'espectacle: Càmera i acció

Reproducir vídeo

L'equip

Actor

Alex Sanchez
Actor del programa de TV3 l’Infiltrat, aparició al Tot es mou de TV3. Més de 15 anys d’experiència en el món de la màgia.

Actor

Albert Salarich
Actor amb una dilatada carrera artística, entre d’altres a protagonitzat moltes obres de teatre i en cinema va coprotagonitzar el film «el barri és nostra», la webserie «solisombra» i els pastorets sXX de TV3.

Músic

Carles Planas
Estudis superiors de música. Piano i composició. Pianista de diferents formacions musicals. Orquestra Maravella, Grup Clariana, Orquestra Iris. També ha format part de diferents agrupacions Folk i Jazz.

Direcció

DaVid Conill
Creador audiovisual i director de curtmetratges projectats i premiats arreu del món com per exemple, “El lleó de tigres” o “No deixis que m’enfonsi”, entre altres. Director de videoclips i de pel·lícules.