OBRES TEATRALS

CÀMERA I ACCIÓ

Us proposem una obra de teatre àgil i divertida pensada per a tots els públics. Una obra que combina l’actuació de dos actors amb l’acompanyament de música en directe.
Càmera i acció es un treball únic i original.

 Càmera i acció repassa alguns dels moments cinematogràfics més icònics del setè art a traves de la música en un recull d’accions que visualment i sonorament fan referencia a una vintena de pel·lícules.


L’espectacle explica, en clau d’humor, les desventures de dos lladres maldestres en el seu intent per aconseguir un preuat boti.

PER ART DE MÀGIA

«Per art de màgia» és un show de màgia i humor en què els espectadors participen al fil argumental i al desenllaç. L’obra estrenada l’any 2018 es va veure en més d’una quinzena de teatres arreu de Catalunya.

L’espectacle comença quan el Mag Pere, un dels mags més prestigiosos del món durant els anys vuitanta i noranta, veu com la seva carrera en decadència està a punt de repuntar amb un espectacle final que sorprendrà grans i petits. Quant les coses es torcen, el seu representant decideix salvar l’espectacle, costi el que costi.

ACTUALMENT AQUEST ESPECTACLE JA NO ES REPRESENTA