PER ART DE MÀGIA

PER ART DE MÀGIA

Us proposem per a les festes, un espectacle diferent que acabem d’estrenar! Per què haver d’escollir entre màgia, teatre i animació, si «Per Art de Màgia» en un sol espectacle li teniu tot?! 

«Per art de màgia» és un show de màgia i humor en què els espectadors participen al fil argumental i al desenllaç. L’espectacle, dirigit per David Conill, ja s’ha representat en més d’una quinzena de teatres en diferents llocs de Catalunya.

L’espectacle comença quan el Mag Pere, un dels mags més prestigiosos del món durant els anys vuitanta i noranta, veu com la seva carrera en decadència està a punt de repuntar amb un espectacle final que sorprendrà grans i petits. Quant les coses es torcen, el seu representant decideix salvar l’espectacle, costi el que costi.

Vídeo promocional de l'espectacle: Per art de màgia

Reproducir vídeo

L'equip

Actor

Alex Sanchez
Actor del programa “L’infiltrat” de TV3. Més de 10 anys d’experiència en el món de la màgia.

Actor

Albert Salarich
Actor de l’institut del teatre, protagonista “d’Operació pastorets” de TV3 i protagonista a la pel·lícula “El barri és nostre”.

Actor

Lluís Bové
Actor teatral, ha actuat a diferents curtmetratges i és co-fundador del grup l’Ou Cost.

Actriu

Eli Llauradó
Actriu de la sèrie “Sol i Sombra”. Ha actuat a diferents curtmetratges i forma part del grup de teatre de la Universitat de Vic.

Direcció

DaVid Conill
 Creador audiovisual i director de curtmetratges projectats i premiats arreu del món. Director de videoclips i de pel·lícules com “Salem Sed de vida”.

Guió

Xevi Font
Actor i director teatral, co-fundador de la companyia l’Ou Cost. Porta més de vint-i-cinc anys donant classes de teatre a diferents escoles i instituts.

Música

Enric Puigdesens
Professor de música en diferents escoles. Baixista i compositor, ha format part de grups com Wish, Nightbirds, Joana Serrat o Fankystep & The Sey Sisters, entre d’altres.

Escenografia

Joan Domènech
Tècnic del poliorama i ex-director tècnic del TNC.